~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jun 25, 2010

bangun awal :)

Posted by ella lalola :D at 10:12 AM
hari ni aku bangun awal pagi.
mula mula pikir nak packing sume barang barang aku tp x jd ^_^
banyak lagi bende yg belom beli eh :)
umm, mlm ni akan ku beli kan semua. yeayy ~
huuu ~ sgt sgt puas hati bile smlm ayah kata "um, besok kita bli barang tu suma''.
hehe.. aku say la thnx kat ayah :>
ibu kate nanti boleh pegi jusco. hehe, jom !
huhu ~ ibu nak shopping eh ? ella tumpang berkaki kaki leh ? :)
biasela aku, x kan la kowang x kenal kan ? mmg pantang.
kalaw beb shopping ni serahkan je padaku yeee..
mmg aku akan laju je ~ kalo x pelawe pon, aku offer diri.
tp bergantung pada kewangan femly gak kan.
x kan la time awl awl bulan nak bershopping gak.
memang x agak la kan, saje je tu nk musnah kan parents sendri. huhu~
thanx ayah ;) nanti kite g shopping eh. lalalalala ~
ok, bye :D

0 comments: