~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jun 27, 2010

nape Rose Putih ?

Posted by ella lalola :D at 1:04 AM
untuk pengetahuan kowang,
aku saje pilih name ni okay ~
name ni cam sedap sajee kan...
aku nak something yg baru sket..
WakaWaka ~
ramai je kot yg tanye kat akooo :D
name ni aku pilih coz tersgt unik kan ? kan ?
HAHA ~
biar lah pe yang kowang nak komen sal name ni.
aku x kesa okayh !
yg penting aku ase cam puas ati sgt ngan name ni.
kalau aku rasa bosan, aku akn back to normal ;p
thanx eh kowang coz PEKA ngan NAMA BARU aku ni.. ngeee ~ ~ ~ ~

 

0 comments: