~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


May 16, 2011

Posted by ella lalola :D at 1:57 PM

pot pet pot pet ~

hari ni banyak cakap sbb presentation MICRO TEACHING
ni salah satu tugasan utk subjek CHILDREN LITERATURE ~

okay, mmg fun but i need to use fully english ~
rasa seronok je pot pet kat dpn kelas smbil speaking english :)
 
yeahh, walaupun ada sikit komen yg kurang enak, itu demi memperbetulkan kesalahan utk dijadikan manfaat di masa depan.
alhamdulillah...
utk subjek ni, semua presentation dah settle :)

seterusnya kena siapkan subjek PIBG,
insyallah, boleh siapkan dalam masa terdekat ~

tapi tadi memang pot pet pot pet byk kat dlm kelas.
sepatutnya masa yg diberi 8 minit tapi jadi 14 minit.
tamak tak ?
hahaha... x dapat nak target pon masa uh....
main cakap je kat depan uh. rasa seronok bila mengajar. rasa macam x nak berhenti. hahaha... :)

thnx to my friends yg bagi kerjasama yg amat memberansangkan ! wahh, mmg happening smpai pening nak layan ! haha...

pada teman yg lain, good luck utk kowg semua...
semoga berjaya. insyaallah...

sekian :)

 

0 comments: