~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jun 28, 2011

Posted by ella lalola :D at 7:48 PM


cuba untuk tetap tersenyum ~


haih. dunia ! dunia ! banyak betol dugaan ~
sabor jelah ~
dah masuk 2 hari dia pergi dari ella.
haihh. x boley terima bila ella terpakse kehilangan seorang teman baik. agaknya kami akan baik balik atau tidak ?
sabor pon sabor jugak tapi nape eh semua ni jadi ?

confius n sgt sgtttt confius.
apa salahnya kalau kami bersahabat baik.
ada pulak yg tak suka bila kami berkawan.


hellooooo ! x ada nya ella nak ambil dia dari kamu !
kalau betol aku nak, dari dulu aku dah try okay ! 


even aku xde bf, aku x terdesak lah nak bf orang ! 
 

suka hati kau lah perempuan. 
walau macam mana pon dia tetap teman rapat ella sampai bila bila !


okay teman,
ella akan tetap menghitung hari utk kita rapat macam dulu :) 





0 comments: