~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jun 30, 2011

Posted by ella lalola :D at 11:56 PM



kL oh kL ~

wahhh... bila sebut sal kL je semua org taw yg kL ni terkenal dgn kesibukan dye sewaktu org pergi kerja, balek kerja n weekend ramai yg berpusu pusu nak beli belah kat sana. tapi sbnrnye lebih ramai yg merayau je kat sana kan ~
hadoiii.. aku penat lah ngan kL ni.. x pernah lak aku lepas g sane sowang sowang kan.. mesti akan ada org di sebelah ataupun aku follow org dari blkg. al maklumlah, belom pakar lagi jalan kat sane ~ bila agaknya dapat g sane tanpa bantuan org lain kan ? senang utk ella ke hulu ke hilir dgn senang hati. hehe... 

kadang kadang tu ada jugak niat nak pergi sana utk membuang masa tapi memikirkan diri ni x cukup ilmu sal jalan kat sana, maka, terpaksalah lupakan niat di hati. hahaha... naseb lah kan. bukannya kita ni bukak mata terus nmpk Menara KL atau KLCC. da besar baru merasa dok kL tapi sekarang ni dah hampir 8 tahun duduk putrajaya. agaknya lama x ? bagi ella lama lah jugak.. dari putrajaya ni agak biasa biasa sampai jadi luar biasa. dari org x kenal putrajaya smpai semua org taw mana putrajaya tu. 

okay, pada sesiapa yang sangat pakar sal kL tolong ajarkan saya jalan kat kL tu eh. haha. walau mcm mana pon, pernah lah jugak lepas g OU tanpa sesat. bangga lah jugak kan waktu tu... tapi sedih sebab lepak kat MC'D je sbb OU da tutp waktu tu. hahaha. 

lepas ni nak belajar g pavi. boleh ajarkan ? hahaha... kalau susah sangat naik lrt sudah. abes cerita. hehe. kalau sesiapa yang ajak g kL dgn ella drive sendiri, harap maaflah sbb x pakar lah jalan kat sana... agak serabut pon ada bila terperangkap dalam jem yg lama bagai nak gila tuh ! haha ~ insyaallah, one day akan lepas jugak kat sana... adoii.. kena belajar dari sekarang. takkan nak mengharapkan org atau gadget je lak kan ~


lihatlah permandangan kL yang indah ini..
akan ku redah jua kau suatu hari nanti!!!.. haha



 

0 comments: