~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jul 30, 2011

Posted by ella lalola :D at 8:06 AM


good morning guys ! :))


alhamdulillah. harini dapat bangun awal walaupon cuti di rumah :)
bangun pagi pagi ni tak tau lah kenapa.
rasa tak boleh lelapkan mata sangat.
rasa gelisah semacam. apa yg x kena eh ?
haihhhh... macam macammmm laaa...
bangun pagi mood rasa tak berapa nak stabil.

okay, jap lagi ella n family nak pergi Melaka :)
ibu kata, ''esok awak drive keta kenari n ayah drive citra''.
sebabnya adik ella nak pinjam kereta citra ibu n balik nanti naik kenari.. wahhh ! Melaka youuuu ! tak pernah drive pegi sane.
boleh try try dulu kan :)

alhamdulillah.
semalam dah mula shopping utk hari raya yang bakal menjelma sebulan yg akan datang. ramai jugak yg dah ada baju raya. semangat betol kowang.
lagipun senang sikit kan. x payah kelam kabut kemudian hari.
tapi ella lebih suka beli baju yang dah siap :)
rasa sangat sangat puas hati. baju kurung boleh je pakai saiz S tapi kalau shirt, kemeja ke, mmg tak lah kan...

makin hari selera makin bertambah & berat pon naik.
org tua tua kata tu jadi sebab happy...
happy ke ?
susah nak describe ! hahaha ~

aloooooo, lek laaa...
puasa nak dekat dah kan.. so, puasa nanti turun la sikit berat.
dun wori wahai ayah n ibu ku :)

okay, sampai sini sajalah story di pagi yang indah ini :)


btw, tq kepada readers :)






























assalamualaikum

adiossss ~~~




0 comments: