~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jul 1, 2011

Posted by ella lalola :D at 11:00 AM



hello friday ! -.0

everyday stay at home ! seriusly, borink okay !
tapi disebabkan hari ni balik taiping *kg halaman
so, x la rasa bosan sangat kan ?
dlm masa 2 hari kat sana ella tak akan on9....
saja nak lepak sana pulak tanpa gangguan dari sesiapa..

duduk sini macam macam pulak yg jadi.
heyy, bosan okay ngan semua masalah... walaupun x sebesar mana pon masalah tu tapi ella serabut nak pikir..
wasting my time je pikir semua tu ~

okay, pd org di luar sana yg stalk blog ni tiap kali dia on9 atau lalu sesuka hati dia, tq very much.
i'm very appreciate it ! 
btw, this is my blog so, ella akan luahkan apa je kat sni. 
kalau ada kena ngan kowang kat luar sana, telan jelah eh. kalau agak agak annoying sgt, klik (x) je ok kat atas sblh kanan tu. 
tak susah pun kan ?

post kat sni berkenaan dgn apa saje yg ella rasa waktu ella luahkan kat sini. 
tapi perasaan tu semua berakher di sini saja dan x perlu nak dikenangkan lagi. ada jugak yang salah paham dgn apa yang ella post kat ni.



'eh baca, dia cerita sal aku lah kat blog dia'


apa yg dia tulis ni???

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
 

 

merepekkah aku ni ??? hahaha, bukan merepek, saja luahkan.. mmg betol lah apa yang kowang baca niii wahai stalker sekaliann...


kalau x nak di stalk, kau tak payah sebok stalk blog ni kan ?? haha....


dunia ! duniaaa ! ~~


janji kowang jage sikap, adab, n pertuturan kowang ngan ella sudah la.. x de lah ella dgn rajen nya taip kat sni...


ni ella tujukan pada semua bukan nye pd kamu seorang. seorang ? siapa ? haihh.. sesiapa jelahhh... ada yg rasa pedas ? naseb kau lah kan ~~~



dah sangat penat jaga perasaan orang. ni dah sampai tahap ella tak boleh tahan dah ni. orang lain boleh je cakap sesuka hati mulut dorang tapi nape ella tak boleh kan ??? lepas ni dgn cara ni je buat orang sedar ella bukan mudah utk kau orang pijak pijak atau mainkan sesuka hati !!!!
   

so, hepi friday to all of you out there ! :)
wahai kaum adam semua, jgn lupa hari ni anda semua kena pergi masjid n solat jumaat. 
bolehlah jadi suami mithali suatu hari nanti ! :)



assalamualaikum,

adiosssss  :*

 

0 comments: