~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Oct 27, 2011

Posted by ella lalola :D at 12:25 AM

~ FINAL EXAM ~ 



bila dah nak final, mulalah rasa stress ~
 sem 5 ni ade 4 paper je utk final exam ~

paper on 4th, 8th, 9th n 16th november 2011 


nervous + takot = stress ! 


* pic ni masa sem 2 or 3 ~


harap sangat kali ni dapat jawab dengan baik.
bila dapat result yg baik, ayah dah janji nak bagi hadiah :D
yeayyyyyyy !!! ella nak capai apa yg ella impikan.

insyaallah. 
ade rezeki tak ke mana kan ;)


Ya Allah... permudahkanlah perjalanan hambaMu.
semoga diriku ini dapat menjawab peperiksaan dengan baik.
semoga mendapat keputusan yang cemerlang dan mendapat hadiah yang telah dijanjikan. 

Amin.


Doakanlah kejayaan saya yer semua :)


thank you :D  

 
 


0 comments: