~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Mar 20, 2012

Posted by ella lalola :D at 12:18 PM

kini ku kembali...


alhamdulillah kehidupan berjalan dengan lancar. disebabkan busy dengan esaimen, mmg tak dapat nak update blog ni tiap hari... semua dah settle dan tunggu paper yang akan bermula minggu depan. harap semua baik baik saja. amin. sekarang hidup maken happy, alhamdulillah syukur sgt. kawan kawan selalu hiburkan hati. minggu lepas ella n kawan2 yg lain keluar pergi OU utk tengok 7 PETALA CINTA. bagi ella, cite tu sedih sgt. haihh, punya lah tahan untuk tak kuarkan air mata tp mengalir jugak. sob sob :'( tahniah la sebab berjaya wat ella menanges tengok cite tuhh... thnx sahabat sekalian yg kuar bersama sama ella ;)








ini sebahagian gambar yg sempat diupload. hihi.. btw, tq semua.


2nd story, ella dah dapat lupakan semua kisah silam ella. kenangan yg lame tak perlu diingati lagi. buka buku baru dengan harapan yg baru.. insyaallah akan berjaya. ella takmo sebut pasal jodoh. ni semua ketentuan takdir. ella ade mengenali seseorang. Allah pertemukan ella dengan jejaka yg lain. tp takut hbgn ni tak ke mane, jadi biarlah Allah yg tentukan semuanya. alhamdulillah, die hiburkan hari hari ella dgn gelak tawa die. moga Allah tidak berikan kebahagiaan ini utk sementara waktu sahaja. ella akan usaha sebaik mungkin untuk sentiasa bersama dengan dia. insyaallah amin. doakan kebahagiaan ella yer. tq...


0 comments: