~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Feb 5, 2013

Posted by ella lalola :D at 12:58 AM


Assalamualaikum....

         
         Ape khabar semua rakyat jelata sekalian?? hehe. sebenarnya dah lama sangat tak update blog n for sure rasa rindu yang teramat sangat untuk berceloteh kat sini... banyak benda yang nak dikongsi dengan semua. Tapi masa selalu mencemburui diri ini. Ada sahaja halangan yang membuatkan diri ini tak dapat untuk berceloteh di sini. Apesal skema sangat ayat aku ni??? hahaha tolong abaikan. Btw, sekarang dah mula pengajian di peringat SARJANA MUDA PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK. Sem ni agak stress pada mulanya tapi alhamdulillah dapat sesuaikan diri dengan budak-budak kelas n subjek subjek yang diambil. Moga dapat habeskan pengajian ni dengan cemerlang. Amin. Seronok sebenarnya bila dah alami suasana sebagai degree student. Semua dugaan kena hadapi dengan tenang n tabah sebab pelajaran x semudah diploma dulu. Tabah n sabarlah wahai ella.... Ni semua demi masa depanmu. Cewahhhh! Hahaha... Sekarang sedang berperah otak sambil membuat esaimen. Woooo ! I can't believe this ~ hewhew.... 


TO BE CONTINUED ~~~






0 comments: