~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jul 24, 2013

Posted by ella lalola :D at 3:36 AM


Assalamualaikum n pagi sume.


Skrg ni jam dah menunjukkan pukul 3:23 am. Mata maseh galak lagi untuk berjage. Tapi, time ngah ready utk tidur, tetibe teringat yang teman ni dah lame x update blog ni. Walaupun teman ni suke bercakap itu ini tp sebenarnye skrg ni maken takde mase ngan mengupdate blog ni. Al maklumlahhh sebok dgn kelas n mcm2 lagii *alasan je ni* hahaha. Ok ok... berbalek pd bebelan td u olls. Tak tidur ni bukan sebab sesaje tahan mata tp sebenornyeee teman sebok salin note2. Untuk ape?? Preparation untuk final exam ahad ni. Gile ke x gile exam hari ahad??? Kalau UITM tu dah jadi perkara biase tp masalahnye ni UNISEL bkn UITM. NOTED! Before this tak pernah pon exam hari ahad. Exam ahad tu jam 9am - 12pm n next paper 2pm - 5pm. Agak gile jugak laaa 2 paper dlm 1 hari. Selase last day kelas untuk subjek BM but Isnin last day kelas utk subjek Pemikiran Kritis n Kreatif. Thanks a lot pd kedua2 lecturer utk sem ni. Jasamu dikenang encik2 :) Harapkan keputusan yang cemerlang sem ni. 

Mood raya maken hari maken terasa owhhh tp nanti mesti rindukan bulan Ramadhonn sebab bulan ni kan bulan yang mulia. Banyak keberkatan dalam bulan ni. Jangan lupe utk berdoa n beribadah. Pesanan utk diri sendiri jugakkk ni. hehe. Gud luck utk kengkawan semua ye. Do your best n sama2 lah kite berusahe utk dapatkan keputusan yang cemerlang. Doakan kejayaan saye ye kengkawan semua. Hanya Allah yg dpt membalas jasa baik korang semua. Maaflahhh sbb penggunaan bahase yang sesuke hatii ni. Kalau laaa lecturer Dr Abu Bakar baca blog saya nii, habeslahh kene hentam sbb gune ayat BM yg merepek n ejaan byk salah. hewhew... Zaman skrg ni x gune sgt bahasa bakuu ni. *hikhok* okayyy okayyy... Masa pon da lewat. Jap lagi kene bangun sahur pulak deh! Moh tido kejappp yeee :) recover balik tenaga siang tadi. 

SELAMAT PAGI....

0 comments: