~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Dec 29, 2010

Posted by ella lalola :D at 5:17 PM
khas utk ANIS SHAZWANY :)

aku rindu giler kat kau weh ! sumpah windu... tp kau x windu aku ke ? aisehhh, sedeyh la bile da lame x cntct kau.....! *sob sob :( .... agak agak ne kau windu aku x? teringat masa dulu...! arghhhhhh ! rindunyeee.... kau n yg lain byk tlg aku. selalu ada waktu aku senang n susah. tp nape suma tu aku x dpt lg skrg ? aku nak spent time ngan kowg skrg ! nak kembali pd masa dulu...! aku syg kowg sgt sgt ! rase nak nanges bila setiap aku terkenang sal kowg....

sumpah dowh... AKU RINDU KOWANG SUME....
tapi kan...... BILA DAPAT JUMPA LAGI ??? aku x mau berpisah dah ngan kowg. mcm mcm cerita aku nak kongsi. ANIS, aku nak sgt spent time for whole day ngan ko... gosip gosip... mkn mkn... n yg penting SHOPPING !
bila free nanti, insyaallah boleh kan ? hurm.... cpt cpt la pakai fon... boley chat sama sama k.... sembang sembang.... gelak mengilai ! haha... yg paling penting, aku windu gaya MELATAH kau tu mek oi !

aku windu kau anis !!!! sgt sgt !!!!! plisssss, jgn hilang kan diri lagi. boley gila aku tahu x.... aku x nak terputus hubungan ngan kau mahupon yg lain. kalo de mslh kongsi ngan aku yer syg.... aku syg kau sgt sgt beb ! :)

   

0 comments: