~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Dec 3, 2010

Posted by ella lalola :D at 8:01 AM
salam 1 malaysia. hehe :)

salam 1 malaysia pada anda semua ! wahhhh ! aku da pndai skrg guna ayat camni !! sekali sekala skema apa salahnya kan... baeklah... skrg ni mmg maseh pg lg... *dengan mata yg bengkak. hehe... skrg mmg la pg.. tp anda bace ni mgkin da mlm or ptg... x kesah lah kan. hari ni aku x de klas. stay kat ostel je. hari ni dapat rehat secukupnya :) walaupon tggl sowg je kat hostel ni, x ape ~ semalam aku g kelas sbjek mandarin n kelas profesionalisme guru prasekolah. overall besh lah... tapi lectrr sbjek pro uh mmg la strict skit. dye nak yg prefect je... sangat fussy ~ tapi comel la cik nurrul ain tu :) hehe... aku kena wat assgnmnt dye lek lok... dye dah gtaw awal awal dah yg dye uh cerewet. owg yg cerewet ni mmg susah sikit tp insyaallah aku boley wat ape yg dye nak. cuma kena usaha lebih lah sikit. then, next klas at 5pm... punya nak gila cari kelas. boleh plak tukar kat fac lain !! cari punya cari kelas upenye kat FITM !
madam how name dye :) seronok lah jgk kan blaja mandarin tp gila belit lidah aku nak nyebut sume perkataan yg dia ajar. siap ada tone tone utk perkataan plak... mcm mcm tol ! 1st time mmg lah x biasa. lame nnt mgkin ok. usaha kena gigih coz nmpk cam agak susah lah jgk ! ok, sudah sudah lah sal semalam. hari ni aku nak rehat jeeee ~ hehe. awal awal lagi boley lah rehat memanjang. bila time da lame siket, kena wat assgnment lah plak kan *leceh gila


to my followers ~

thanx a lot coz sudi follow my blog ~ 
ceria selalu :)

 

0 comments: