~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


May 21, 2011

Posted by ella lalola :D at 4:47 PM


celebrate birthday !

ibu kata malam ni nak buat makan makan.
sbnrnya ibu nak rahsiakan pasal ni.
tapi bila ella dok pot pet pot pet smlm, ibu teros cakap yg ibu nak celebrate birthday ella. ape lagi, melompat lah aku ! haha..
best kot. ni yg ella nak sbnrnye...
tak ada hadiah istimewa sgt pon x pe...
janji dpt kumpul ngan family n celebrate ramai ramai.
meriah gilaaa...
alang alang uncle dari taiping dtg sni, mmg la lagi havoc doe !

skrg semua dah tersedia. cuma tunggu nak masak ja.
bila mlm muncul, BBQ akan bermula. yippi ! 
wahhh... ape menu mlm ni ?

 menu utama :

NASI AYAM :)

menu tambahan :

MEE KARI :)

menu paling di nantikan :

BBQ ! :)

menu yang masih tanda tanya :

KEK ! ~

apa apa pon, ella mmg dah tak sabar nak makan makan mlm ni...

AYAH, IBU 


TERIMA KASIH BANYAK BANYAK ! :)


0 comments: