~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jul 5, 2011

Posted by ella lalola :D at 12:14 AM


kata kata semangat ~




okay, skrg ni smngt agak down skit bila kwn kwn rpt ella yg sentiasa ade akher akher ni telah pergi jauh tinggal kan ella.
yeahh, ella akan jadi kan tulisan di atas tu sbg semangat utk ella.


ella tahu kamuuu... kamuuu & kamuuu baca blog ni.
terima kasih buat macam ni pada ella...
tak apalah, ella terima dgn sabar :)


rasanya tak payah kot nak nanges nanges.. 
dah besar okay, semua dah boleh pikir yg mane baek n yg mane buruk. 
kalau rasa nak saketkan hati org, baik kamuuuu semua x payah berkawan. senang je kan saketkan hati org then pergi macam tu je. 
ni melibatkan beberapa org. bukannya ella tumpukan pada seorang sahaja. tapi kan kalau kamu tu terasa, cepat cepatlah sedar.


bila ada masalah mesti x angkat phone, msj x reply n now ade trend baru iaitu dengan delete ella dari fb or terus deactive account FACEBOOK !
kita semua dah matang ryte ??
nape eh x bincang dulu ? SUMPAH TAK PAHAM !!!!
baguslah, dari sorang, sorang buat ella macam ni...!


ADA UBI ADA BATAS,
ADA HARI PASTI ALLAH BALAS.
  
kamu semua buatlah apa saja semampu anda semua...
hanya ALLAH saja yg dapat membalas semuanya jika anda berada di pihak yang salah ~~~


BERTAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT ! 



sama samalah kita buat baik pada semua org.
Allah pasti akan membalas segala kebaikan kita.  


insyaallah...




assalamualaikum...

adiosssss :)




0 comments: