~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jul 4, 2011

Posted by ella lalola :D at 2:13 PM


tak sihat ! :(



dalam berapa hari ni ella x berapa sehat sgt...
masuk hari ni dah nak dekat 1 minggu tekak saket, lps tu demam dtg silih berganti...
kenapa lah badan ni rasa lemah sgttttt ! adoyyyyy ~
sangat x larat okay dengan semua ni tapi sabar jelahhh ~~~



harap sangat dapat pulih dengan cepat. amin.


semua ni jadi d sbb kan banyak sgt pikir agaknya..
ouhhh, agaknya lah kan ~


so, after this kena kosongkan minda n biarkan semua masalah tu pergiii ! 


kusut wehhh bila banyak sgt pikir !  
pikir ape ???    


macam macam lah yg ella pikirkan ! 
haihhh, kalau x wat mslh kat ella x boleh ke ?


susah betul nak kawan ngan org yg baek baek skrg. 
bila dah baek mesti akan ada mslh jugak ! 
why meyh ????

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
 

assalamualikum...

adiosssss :)

 





0 comments: