~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Feb 9, 2012

Posted by ella lalola :D at 12:32 PM



Ella Lalola versi Izara Aishah ???



assalamualaikum dan salam tengahari sahabat sekalian


harini punye entry lain dari yang lain sket. agak terkejut tak dengan entry atas tu? hahaha. act, ade member member ella kate yang muka ella ni ade iras iras artis yang berlakon cite Soffiya n Vanila Coklat pernah n sedang ditayangkan kat Tv3. eh betul ke??? tak laaa. dia tu HOT STUFF but IM NOT. hehe. tapi syukur dengan ape yang ade. alhamdulillah. eh eh, ella try belek belek pic Izara tu dgn pic Ella. hehe. sajee. teliti betul betul pic kami ni ade same ke.. okay, ella terus edit pic kami. tengoklah sendiri ye. =)


SAMA ?



SAMA ?




SAMA ?


 SAMA ?


ni semua hasilnye. ella tau ella tak seHOT die tp ella saje wat camni nak tunjukkan yang mungkin kami ade rupa yg sama utk sekali imbas. tapi tak la semua nya sama. jauh beza sbb die tu jauh lebih cantek dari ella. tq ye kawan kawan. ini saje utk harini. 



tiada luahan hati buat masa ni. biarkan ianya disimpan dalam hati dan menelannye sendirian. tq =)

assalamualaikum :)


0 comments: