~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Dec 19, 2011

Posted by ella lalola :D at 12:15 AM


assalamualaikum to all readers =)


today dah 4 hari 3 malam menginap kat hostel with THEM .
i enjoy myself when i stay with them and feel so gooooodddd ! HAHAHA...
seriusly , rindu sangat zaman kat hostel dulu . start sem 4 sampai sem 6 dulu luar .
masuk sem 6 yang baru ni teringin pulak kembali ke zaman dulu memandangkan ramai yang duduk dekat blok lame yang ella penah duduk dulu . bila budakbudak kelas kumpul reramai , happening lah blok D tu . siap boleh menjerit kat tinkap lagi panggil nama dorang . " Eh , kowang masak ape tu ? " . kadangkadang tu cukup sekadar kata " HAI ! " . best sangat bila dapat bertegur sapa macam tu harihari . dah lama sangat tak lepak dengan geng geligeli ella ni ! hahaha.. upsss ! terlebih sudah . siapa geng geli geli tu ? owhhh , my siblings kat unisel ni laaa . dulu satu rumah , satu kelas . tapi sejak sistem dah ubah jadi 3 kelas untuk batch ella ni , kami dah terpisah n ella sowg je antara 7 dari kami yang terpisah . dan ella amek keputusan untuk pindah rumah dengan dak sekelas sbb pikirnya untuk senang buat assignment sesama . walaupun kami terpisah rumah , tapi kami tetap rapat n ella memang sayang dorang . sem akher ni memang ella nak banyak habeskan masa dengan dowang . haihhh , rindu sangat kenangan dulu dari sem 1 sampai la sekarang semua tu dalam ingatan . ber-webcam , ber-video , ber-joget , ber-gurau , ber-gaduh , ber-nyanyi , ber-jalanjalan , ber-shopping , ber-gosip n semua nye laaaaa . banyak sangat kenangan kami bersama . 





 
kowangkowang yang membaca ni kan , i sayang kat u olls sesangat . sememangnya u olls yang bagi semangat di saat aku perlukan kowang . thanx sebab hiburkan hati aku ni . gelak tawa sesama memang seronok . aku promise akan bersama dengan kowang di akher sem ni okay . setiap kenangan yang kita bina bersama sebelum ni sentiasa dalam ingatan . seronok sangat lah bila dapat spendtime sesama . abes pecah urat kentut semua . HAHAHA . ni yang buatkan aku lupa semua masalah aku . thnx a lot yaaaa ! lepas ni kita cari umah sesama pulak untuk praktikal . rasa susah sangat nak berjauhan . sayang maken hari maken kuat laaa . walaupun kekadang tu masingmasing wat hal sendiri walaupun duk dalam satu rumah , tapi kita saling dekat :) nanti kan kowang , kalo kita dah berpisah , kita sambung degree kat unisel lagi tau . kan kita dah janji kan . okay kowang , sayang kowang sesangat . sekarang ni aku dah malas nak pikir sal kisah lalu . bila ngan kowang , buat aku rasa lebih happy n sangatsangat happy okayyyy ! :)




wassalam :)

0 comments: