~ RAKYAT JELATA ~

web counter code

selamat mengunjungi blog , terima kasih


Jan 18, 2012

Posted by ella lalola :D at 11:37 AM

assalamualaikum guys :)


sekian lama tak update blog disebabkan kesibukan yg teramat sangat. sekarang ni ella sebok ngan assignment n aktiviti yg dijalankan kat Unisel ni. btw, rasa penat but seronok utk final sem ni. ella dah takmo runsingkan kepala hotak dengan perkara yg remeh temeh. lupakan yang dah lepas dan buka buku baru walaupun kekadang it killing me softly . but i know i can do it ! ;) 

cuaca kat Unisel ni semaken hari semaken panas. bila berjalan sket, peluh meleleh gila gila tapi nak wat camne kan. tahan jelah kan. setiap malam ella sebok kn diri dengan bermain badminton dengan mmbr mmbr. saje sibukkan diri supaya takde lah pikir macam macam masalah atau pape jelah yg boley ganggu emosi ni. seronok juga n dah jd gian lak sekarang. kadang2 memang susah nak lupakan apa yang pernah berlaku suatu ketika dulu. dulu dia datang bahagiakan ella n sekarang die pergi begitu saja tanpa khabar berita n biarkan ella sendirian. alhamdulillah, mmber ella ramai yang bagi sokongan supaya sabar n tabah. dowg tak nak ella terganggu dgn masalah ni. n now ella feel better than before. sem ni adalah final sem ella. ella takkan biarkan perkara camni ganggu study ella. btw, thnx lah yer buat ella camni. ella okay dah sekarang. single is better right?

okay, cukup cukup la dengan kisah sedih sebab Allah ade selalu dan hanya pada Dia ella meminta pertolongan n jadi tempat mengadu. berbalik pada kesibukan ella kat Unisel ni. rasa seronok dengan kenangan yang maken bertambah dari hari ke hari. semua kenangan ni akan dibawa hingga ke akhir hayat sebagai pengajaran hidup. tanpa kenangan, tidak sempurna hidup seseorang. ella ade beberapa gambar yang nak dikongsikan dalam blog ni sebagai tatapan umum. hehe =)

















 

sekian saja pic utk harini. 

akan diupload lagi kemudian =)


0 comments: